Català · Castellano

CENTRE MÈDIC CONGRÉS

TELÈFON 93 408 15 91

Cita online

foto-vacunas

Controls de vacunació

Les vacunes són solucions que contenen proteïnes amb capacitat antigènica, similar a la de diversos virus i bacteris, però sense capacitat de produir la infecció dels mateixos. A l’administrar-les a les persones generen la producció d’anticossos, com si haguessin passat la infecció, amb el que s’aconsegueix una immunitat o preparació del sistema immunitari en cas de contacte amb el virus o bacteri implicats.
El calendari de vacunació es revisa periòdicament per les organitzacions sanitàries públiques avaluant l’eficàcia de cada vacuna, els riscos de les mateixes, les necessitats de cada vacuna en una població i els beneficis de salut i econòmics a obtenir per la seva administració en grans poblacions. Per això no es generalitzen altres vacunes que en certs casos i moments (epidèmies) es poden indicar altres vacunacions a poblacions localitzades i temporalment.
Disposem de stock de vacunes per seguiment dels calendaris vacunals (Adults i Pediàtrics).

En aquest lloc s’utilitzen cookies per oferir una experiència més personalitzada. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació de les mateixes a la nostra “Política de cookies”.

ACEPTAR